مذاکره باید برپایه رفع واقعی تحریمها باشد

آستان بهارستان؛ نماینده نائین در مجلس گفت: آمریکا بار دیگر زبان به نرمی گشوده و از مذاکره سخن میگوید و عدهای گویا فراموش کردهاند عهدشکنیهای دیروز آنها را؛ ما ملتی نیستیم که با لبخند جای زخم را فرموش کنیم، گفت وگو باید بر پایه احترام متقابل، رفع واقعی تحریمها و اثبات صداقت طرف مقابل استوار باشد.
الهام آزاد در جلسه علنی امروز مجلس در نظق میان دستور خود با محکومیت اظهارات بیپایه و اساس در خصوص نام تاریخی خلیج فارس گفت: این روزها غزه میسوزد، جهان چشم خود را بسته و وجدان خویش را خاموش ساخته است. امروز دیگر سخن از جنگ نیست، سخن از نسلکشی با چراغ سبز قدرتهایی است که خود را پاسدار حقوق بشر میدانند.
وی تاکید کرد: حمایت از ملت بزرگ فلسطین را نه با بیان کلمات که از ژرفای ایمان خود فریاد میزنیم زیرا ایمان داریم که راه قدس از کوچههای مقاومت میگذرد نه از راهروهای هتلهای بیغیرتی.
این نماینده مجلس بیان کرد: در این میان آمریکا بار دیگر زبان به نرمی گشوده و از مذاکره سخن میگوید و عدهای گویا فراموش کردهاند عهدشکنیهای دیروز آنها را؛ ما ملتی نیستیم که با لبخند جای زخم را فرموش کنیم، گفت وگو باید بر پایه احترام متقابل، رفع واقعی تحریمها و اثبات صداقت طرف مقابل استوار باشد.
وی افزود: اگر اقتصاد ما بخواهد سرپا بایستد باید از کوره تولید عبور کند نه در گل و لای سوداگری؛ امروز نقدینگی عظیمی در بخشهای غیرمولد کشور چون سیلابی سرگردان است که به جای آبیاری باغ تولید، خانه معیشت مردم را ویران کرده است، باید با تقنین و نظارتی قاطع ضد فساد و سیاستگذاریهای هوشمند این سیلاب را به جویبار تولید اشتغال و صنعت دانش بنیان هدایت کنیم. نمایندگان مجلس نه تنها زبان مردم که باید بازوی گرهگشای آنان باشیم.
آزاد ادامه داد: واژه ناترازی این روزها نقاب کمکاری بعضی مدیران شده است، برخی مدیران به جای حل مسئله مدام بر طبل ناترازی میکوبند، مدیر واقعی در بحرانها نمایانگر میشود نه اینکه پشت اعداد و ارقام پنهان گردد.
نماینده نائین در مجلس با اشاره به مشکلات کوزه انتخابیهاش گفت: شورابههای کویر خور و بیابانک گنجینهای از پتاس، منیزیم و عناصر نادر خاکی است، این شورا بهها گوهرهایی است که کشاورزی را بارور و صنعت فناوری را شعله ور میسازند و ایران را در آسمان دانش سربلند خواهند کرد. از بالا دست استخراج تا پایین دست تولید زنجیرهای طلایی میآفریند، نمک زمین، باتری خودروهای برقی میشود و عناصر نادر فناوریهای فردا را خواهند ساخت، اما بهره از این گنج خدادادی در گرو همت ما است، باید با سرمایه گذاری در فناوریهای ناب و ایجاد زنجیرههای پردرآمد این میراث زمینی را به فرصتی ملی بدل کنیم تا کویر سکوی پرتاب ایران به بازارهای جهانی شود، به یاد داشته باشیم خاک شور امروز طلا فردای ایران است.
وی افزود: اکنون نائین مدل توسعه ملی بر پایه ظرفیتهایش پیشنهاد دارد تا درد توسعه صنعتی که سود حاصل از اقتصاد آلاینده آن صرف توسعه منطقه نمیگردد و جامعه کارگری از بیبهرگی عادلانه از منافع دسترنجشان گلایه میکنند، تسکین یابد. توسعه تنها تاریخ و میراث زمین شناختی نائین و خور و بیابانک نخواهد بود بلکه موقعیت آن گذرگاهی استراتژیک است که هر مسافر را به آغوش میکشد تا امنیت هم پیمان کویر باشد و کویر خالی از سکنه نه وحشت که آرامش میآفریند و آسمان پر ستارهاش پناهگاه رویاهای بیپایان گردشگران است، پس بیایید نایین و خور و بیابانک را نه یک مقصد که جهانی کوچک بنامیم؛ جهانی که پهنهاش برای پذیرایی بیمرز، اقلیمش برای هر سلیقهای طرحی نو دارد و آغوشش همواره برای مهمانان همواره گشوده است.انتهای پیام