اخبار مهمکمیسیون آموزش

استفاده هر اپلیکشن داخلی که نیاز دانش آموز را برطرف کند بدون مانع است

آستان بهارستان؛ عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استفاده از سایر پیام رسان‌ها در برگزاری کلاس های برخط تبعات ندارد، گفت: در حال حاضر چند نوع پیام رسان داخلی داریم و همگی تحت کنترل هستند؛ وزارتخانه آموزش و پرورش برای اینکه تحت نظارت باشد باید از اپلیکشن داخلی همچون شاد استفاده کند، هر چند می‌پذیریم این پیام رسان دارای ضعف‌هایی است که باید زیرساخت‌های آن رفع شود.

سید محسن موسوی‌زاده در مورد ممنوعیت استفاده از هر پیام رسان داخلی و خارجی غیر از شاد در مدارس، گفت: این ممنوعیت به این معنا نیست که دیگران از آن استفاده نکنند بلکه بسیاری از افراد می‌توانند در سایر امور خارج از موضوعات آموزشی از اپلیکیشن‌های دیگر نیز استفاده کنند؛ چنین ابلاغیه‌ای فقط برای ایجاد یکپارچگی در سیستم آموزش و پرورش است.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اپلیکیشن‌ شاد مسیری برای اعلان نکات و موضوعات هماهنگ در آموزش و پرورش است، افزود: استفاده از یک اپلیکشن داخلی برای اطلاع رسانی در جهت حفاظت از سیستم آموزش و پرورش مناسب است؛ اگر قرار باشد از چند پیام رسان استفاده کنند، امکان مدیریت سخت این مسئله از طریق مدیران آموزش و پرورش هست.

 عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی انتخاب یک پیام رسان داخلی تحت نظارت آموزش و پرورش را اقدامی پسندید‌ه و درستی دانست و اظهار داشت: استفاده از پیام رسان داخلی برای انجام امورات وزارتخانه اقدام پسندیده‌ای است اما باید زیر ساخت‌های پیام رسان داخلی مد نظر قرار بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه استفاده از سایر پیام رسان‌ها تبعات ندارد، تصریح کرد: در حال حاضر چند نوع پیام رسان داخلی داریم و همگی تحت کنترل هستند؛ وزارتخانه آموزش و پرورش برای اینکه تحت نظارت باشد باید از چنین کانالی استفاده کند، هر چند می‌پذیریم اپلیکشن شاد هم دارای ضعف‌هایی است که باید همگی آنها رفع شود.

موسوی زاده در پایان با اشاره به فعالیت معلم بلاگرها، خاطر نشان کرد: انتشار فیلم‌ آموزشی توسط معلمان در فضای مجازی به لحاظ قانونی مشکلی ندارد، اما اگر در انتشار این فیلم‌ها حقوق کودکان و حریم خصوصی دانش‌آموزان رعایت نشود، خانواده دانش‌آموزان می‌توانند از آن معلم شکایت و موضوع را از طرف پلیس فتا پیگیری کنند؛ با تمام  این تفاسیر اصرار داریم، مسائل آموزشی تحت کنترل آموزش و پرورش باشد، احتمال دارد بلاگرها مسائلی را مطرح کنند که در زیر مجموعه چارچوب نظامنامه آموزش و پرورش نباشد.

 گفتنی است در چند روز گذشته وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد؛ «شاد» رسانه اصلی آموزش‌و‌پرورش است. بر همین اساس انجام امور اداری و آموزشی توسط واحد‌های سازمانی و مدارس در سایر پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی غیر از «شاد» ممنوع است. پایان پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا