اخبار مهمکمیسیون سیاسی

دولت چهاردهم شکاف میان مردم و حاکمیت را ترمیم کرد

آستان بهارستان؛ عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اقدامات یکساله گذشته دولت چهاردهم را سبب تقویت حلقه وصل حاکمیت و مردم بیش از گذشته عنوان کرد و گفت: این رویکرد سبب شد مردم به رغم برخی گله‌مندی‌ها، در بزنگاه تاریخی پای کار نظام و ایران بیایند که نتیجه آن انسجام ملی و ترمیم شکاف میان مردم و حاکمیت شد.

اسماعیل کوثری با بیان اینکه دولت در طول یک‌سال گذشته با هدایت‌های مقام معظم رهبری و هماهنگی بی‌وقفه با ایشان، مسیر اداره کشور را با ثبات و انسجام پیش برد، گفت: از آنجا که آقای پزشکیان سابقه طولانی به عنوان نماینده در مجلس شورای اسلامی داشتند، تعامل بالایی بین قوه مقننه و قضاییه با دستگاه اجرایی شکل گرفت.

وی با بیان اینکه وفاقی که در دولت چهاردهم بین قوا وجود دارد، باید در تمام دولت‌های گذشته مورد تاکید قرار می‌گرفت، افزود: البته در برخی از مواقع اختلاف سلیقه‌هایی بین سران قوا وجود دارد اما این اختلاف سلیقه بر اساس حُسن نیت و بهبود شرایط کشور است که منجر به شکل‌گیری یک صدای واحد در حاکمیت می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نتیجه هماهنگی بین سران قوا به وفاق ملی منجر شد، تصریح کرد: نتیجه این صدای واحد را مردم در ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان نشان دادند و مردم در همه بخش‌های کشور در حمایت از ایران اسلامی پای کار آمدند که بسیار ارزشمند است.

اطلاع دقیق دیپلمات‌ها از شرایط میدان سبب موفقیت در دیپلماسی می‌شود

کوثری درباره اینکه دولت چهاردم تا چه میزان در تحقق تعادل میان میدان و دیپلماسی موفق عمل کرده است؟ یادآور شد: در میدان، وقایعی رخ می‌دهد که باید نماینده کشور در حوزه دیپلماسی دقیقا از آنچه در میدان گذشته، بسیار دقیق و جزء به جزء مطلع باشد و در چنین شرایطی می‌توان در دیپلماسی برای گرفتن حق ملت ایران، موفق عمل کرد و دیپلماسی را به نتیجه لازم رساند.

وی اضافه کرد: پیش از این هم مقام معظم رهبری به دیپلمات‌های دولت‌های قبل تاکید داشتند باید در مذاکره توانمندی کشور را نشان دهیم تا شیطان بزرگ آمریکا و سگ هار آن یعنی رژیم صهیونیستی، فکر تعدی به کشور ما را نداشته باشند. در همین جنگ ۱۲ روزه هم دیدیم که رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ با ایران اسلامی عاجز ماند که سبب شد آمریکا را به وسط میدان بیاورد تا نتانیاهو از این گرداب نجات یابد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید دیپلمات‌های ما، در نشست‌ها و مذاکرات، توان بازدارندگی و نظامی ایران را بسیار بالا نشان دهند، گفت: قطعا در دولت فعلی دیپلمات‌های ما محکم‌تر و قاطع‌تر در برابر دیگر کشورها صحبت و مذاکره می‌کنند. اما اگر دیپلمات ما تصور کند بدون توجه به میدان و توان نیروهای مسلح و تنها با بهره بردن از دیپلماسی کار پیش خواهدرفت، قطعا نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد.

کوثری افزود: رهبر معظم انقلاب همیشه به موضوع اقتدار در چارچوب مذاکره تاکید دارند که این اقتدار به توانمندی دیپلماسی کشور منجر می‌شود. به عبارتی باید در دیپلماسی، اقتدار و قدرت ایران را به رخ طرف مقابل کشید و قطعا نزدیکی میدان و دیپلماسی به نتیجه بالای مورد انتظار ختم خواهد شد.

دولت چهاردهم حضور فعال‌تری در روابط بین الملل و منطقه ایفا کرده است

وی در ادامه به توسعه روابط منطقه‌ای بر پایه دیپلماسی همسایگی که در دستور کار دولت چهاردهم قرار دارد اشاره کرد و یادآور شد: از زمان دولت سیزدهم موضوع توسعه روابط با کشورهای همسایه در دستور کار قرار گرفت ولی در آن زمان هم برخی از کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس همچنان به آمریکا و رژیم صهیونیستی توجه نشان می‌دادند. اما دولت چهاردهم در یک سال گذشته توانست روابط مؤثر و سازنده‌ای با همسایگان، کشورهای منطقه و حتی خارج از منطقه برقرار کند که نتیجه توسعه این روابط، حضور فعال‌تر ایران اسلامی در روابط بین الملل و منطقه شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قطعا در مدت جنگ ۱۲ روزه همراهی مردم با دفاع جانانه‌ای که نیروهای مسلح کشورمان از خود نشان دادند در کنار اقدامات یکساله گذشته دولت، حلقه وصل حاکمیت و مردم را بیش از گذشته تقویت کرد که سبب شد مردم به رغم برخی گله‌مندی هایی که از شرایط اقتصادی دارند، پای کار نظام و دولت در بزنگاه تاریخی بیایند که نتیجه آن انسجام ملی و ترمیم شکاف میان مردم و حاکمیت بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا