اخبار مهمکمیسیون تلفیق

۴۵۰۰ تن کالا از گمرک فرودگاه امام آزاد شد

آستان بهارستان؛ سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس، از آزادسازی ۴۵۰۰ تن کالا در جریان بازدید وزیر اقتصاد از گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی خبر داد.

رحیم زارع گفت: وزیر امور اقتصادی و دارایی از گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) بازدید کرد. در جریان بازدید آقای خاندوزی از گمرک فرودگاه امام ۴۵۰۰ تن کالا آزاد شد.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: آزادسازی این حجم از کالاها، کالاهای اساسی، دارو یا مواد اولیه باشد تأثیر مثبتی بر بازار دارد. این مسأله به بهبود وضعیت کمک خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت گفتند برنامه‌ریزی‌هایی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور نباید منوط به برداشته شدن تحریم‌ها شود. ما باید از ظرفیت و بازار ۱۵ کشور همسایه‌مان برای تولید و صادرات کالاهای خود استفاده کنیم.

وی گفت: در اطراف ما یک بازار ۴۰۰ یا ۵۰۰ میلیونی برای خرید کالاهای ما وجود دارد. ما می‌توانیم با حمایت از تولید و رفع موانع در این بخش و صادرات کالاها بازارهای کشورهای همسایه را به دست آوریم.

ایران می تواند بازار کشورهای همسایه را در اختیار بگیرد

عضو کمیسیون تلفیق مجلس افزود: بسیاری از کالاهایی که ما امکان تولید آن را داریم در کشورهای همسایه از اروپا و آمریکا خریداری می‌شود. ما می‌توانیم در این بخش بسیار مؤثر عمل کنیم و بازار کشورهای همسایه را در اختیار خود بگیریم.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس اظهارداشت: ما برای واردات تکنولوژی و ماشین آلات می‌توانیم از گمرکات کشورهای همسایه و مناطق آزاد استفاده کنیم. نسبت به واردات تکنولوژی و ماشین آلات به کشور اقدام کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور باید مدیران ساختارشکنی که گریزگاه‌ها را بلدند. امضاهای طلایی دارند از گردونه خارج کنیم. چراکه همین مدیرانند که باعث طولانی‌تر شدن روند کار و بروز مشکلات دیگر در امورات اقتصادی کشور می‌شوند.

زارع افزود: در بحث واردات کالاهای اساسی نیز باید انحصار شکسته شود. این گونه نباشد که فقط چند شرکت و واردکننده خاص امکان واردات کالاها را داشته باشند. چراکه همین شرکت‌ها در شرایط خاص دولت و کشور را تحت فشار قرار می‌دهند و خواسته‌های خود را تحمیل می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون جهش تولید مجلس اظهارداشت: برای این منظور باید واردکنندگان خرد نیز به بازی گرفته شوند. باید از ظرفیت آنها برای واردات کالاهای اساسی و دارو استفاده شود.

زارع خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که ما باید حتما انجام دهیم تا دستمان جلوی بیگانگان دراز نشود حمایت از تولیدات کشاورزی به ویژه در محصولاتی همچون گندم است. ما در حال حاضر نیازمند ۵ تا ۶ میلیون تن گندم هستیم تا نیاز کشور را تامین کنیم. با تخصیص یارانه به بخش کشاورزی و افزایش بهره‌وری آب می‌توانیم تولید گندم در کشور را افزایش دهیم.

وی افزود: اتحادیه اروپا یک سوم یارانه خود را به بخش کشاورزی تخصیص می‌دهد. کشوری مثل بلاروس ۶۰ درصد تولیداتش مربوط به حوزه کشاورزی و دامپروری است. اینها خود نشان دهنده اهمیت بخش کشاورزی و ضرورت توجه به این بخش است. پایان پیام/۱۱۰

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا