فقط ۲۱ درصد خدمات در کشور الکترونیکی است
روح اله عباس پور درباره گزارش کمیسیون صنایع و معادن درخصوص بررسی عملکرد دستگاههای مسئول در تحقق اهداف دولت هوشمند، گفت: اجرای دولت هوشمند جهت جلوگیری از فساد، حذف امضاهای طلایی، افزایش بهرهوری و راندمان کاری و… ضروری است.
نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هرچند دولت سیزدهم اقدامات خوبی در حوزه اجرای دولت هوشمند انجام داده اما متاسفانه کشورمان در این زمینه رتبه مناسبی در دنیا ندارد، افزود: هم اکنون پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با بخشی از قابلیتهای پیشبینی شده مانند قابلیت خدمت یکپارچه احراز هویت توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت آزمایشی به بهرهبرداری رسیده است.
وی اضافه کرد: تا بیستم شهریور ماه سال جاری، ۲۹ دستگاه اجرائی به پنجرۀ ملی خدمات دولت هوشمند متصل شدهاند، از میان این ۲۹ دستگاه، ۱۵ دستگاه اجرائی از طریق پنجره واحد خود به پنجره ملی متصل شدهاند و ۱۴ دستگاه دیگر نیز از طریق سامانههای ملی ذیل خود که قابلیت اتصال به پنجرۀ ملی را داشتهاند، به این پنجره متصل شدهاند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در شاخصی که مربوط به مشارکت الکترونیکی است در رتبه ۱۱۸ جهانی قرار داریم، ادامه داد: از میان ۱۵۳ دستگاه اجرائی خدمترسان به مردم، پنجرۀ واحد ۱۵ دستگاه بهرهبرداری شده است و ۱۲۴ دستگاه فاقد پنجرۀ واحد هستند که وضعیت مناسبی نیست.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه تاکنون از میان ۱۶۶۳ خدمت اصلی صرفاً۲۱ درصد کاملاً الکترونیکی و ۶۱ درصد به صورت نیمهالکترونیکی شدهاند، تصریح کرد: مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۱ دولت را مکلف کرد، اقدامات لازم برای اجرای دولت هوشمند را انجام دهد که امیدواریم هرچه سریعتر اقدامات لازم در این زمینه انجام شود./