اخبار مهمکمیسیون سیاسی

کمیته حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل را به رسمیت نمی‌شناسیم

آستان بهارستان؛ عضو فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل برای اتفاقات اخیر در ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم و فعالیت این کمیته را دخالت در امور داخلی کشورمان می‌دانیم.

قاسم ساعدی با اشاره به بیانیه ضدایرانی شورای حقوق بشر سازمان ملل گفت: این بیانیه بیانیه‌ای کاملاً سیاسی است و فاقد وجاهت قانونی و حقوقی می‌باشد.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی افزود: حقوق بشر به عنوان یک ابزار در دست کشورهایی مثل آمریکا است تا اهداف سیاسی خود را به پیش ببرند، این کشورها هرجا که به نفعشان باشد از حقوق بشر چشم می‌پوشند و هرجا که منافعشان به خطر بیفتد حقوق بشر را به عنوان یک ابزار برای تحمیل فشارهای خود مورد استفاده قرار می‌دهند.

ساعدی اظهار داشت: سوال اینجاست که مدعیان حقوق بشر چرا در قبال کشتار مردم عراق و افغانستان و سوریه توسط مزدوران سکوت اختیار کردند و واکنشی به کشتار مردم در این کشورها نشان ندادند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان ملل کمیته حقیقت‌یابی را برای بررسی اتفاقات اخیر در ایران تشکیل داده که این یک دخالت آشکار در امور داخلی کشور ما است.

این نماینده مجلس یازدهم افزود: ما این کمیته را به رسمیت نمی‌شناسیم و همانطور که گفتم فعالیت آن را دخالت در امور داخلی خود می‌دانیم.

****

شامگاه چهارشنبه ۳ آذرماه در ژنو سوییس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به بهانه اغتشاشات در ایران قطعنامه‌ای درباره آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شده را به تصویب رساند.

این قطعنامه با ۲۵ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع به تصویب رسید. چین، پاکستان، اریتره، ونزوئلا، کوبا و ارمنستان ۶ کشوری بودند که به این قطعنامه رأی منفی دادند. کشورهای بولیوی، برزیل، کامرون، ساحل عاج، هند، اندونزی، قزاقستان، مالاوی، مالزی، موریتانی، نامبیا، قطر، سنگال، سودان، امارات و ازبکستان به قطعنامه رأی ممتنع داده‌اند.

منبع: ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا