معاون وزیر کشور در قم : خاستگاه، دوام و فرجام انقلاب اسلامی فرهنگی است
آستان بهارستان ؛ معاون وزیر کشور در دومین نشست مدیران عامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری های کشور در قم اظهارداشت: خاستگاه، دوام و فرجام انقلاب اسلامی فرهنگی است و هرچند مسئولیت های دستگاه ها تقسیم می شود اما اگر فرهنگ مدنظر مدیران دستگاه ها نباشد ممکن است اصول فراموش و فروع جای آن را بگیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم؛ دکتر محمد عباسی گفت: در نظام آموزش و پرورش عرصه در اختیار آموزش است و فرصتی برای پرداختن به مسائل فرهنگی و تربیتی نمانده است که این امر آسیب رسان است.
وی عنوان کرد: با تاکیدات مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم بنا داریم بحث فرهنگی را به صورت گسترده در سازمان های فرهنگی راه بیاندازیم اما بخش زیادی از فرصت ها از دست رفته است.
وی گفت: مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار مهم است و تعطیل کردن آن خسران قابل توجهی به کشور وارد می کند که حتی برگشت به آن هم کار را به تاخیر می اندازد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: از طرف دیگر دشمنان ما با تمام ابزارهای قدرتمند خود برای ایجاد آسیب و تخریب معرفت انسانی وارد میدان شده اند و ما در برابر همه خدعه های دشمن لنگان لنگان پیش می رویم و تاخیر شکست ما را قطعی می کند.
وی گفت: در سال ۹۲ و ۹۳ که گزارش آسیب های اجتماعی به مقام معظم رهبری رسید، ایشان از شدت نگرانی ساعت ها با همه متولیان فرهنگی کشور و مسئولان سه قوه جلساتی طولانی برگزار کردند که بی سابقه بوده و از معدودترین مسائلی است که حضرت آقا تا این حد به آن بها دادند لذا ورود به حل مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی برعهده همه مسئولان و نهادها است.
دکتر عباسی تاکید کرد: تلاش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی باید بزرگترین غم مسئول جمهوری اسلامی باشد و باید اقدام جهادی و ۲۴ ساعته انجام شود تا کاستی ها جبران شود.
وی ادامه داد: در این راستا باید از تمام تشکل های مردمی و جهادی و ظرفیت ها استفاده و آسیب دیدگان را جزء خانواده خود دانست و همه همت را باید به کار گرفت.
وی بیان کرد: اینکه گفته می شود برخی آسیب ها از سوی شهرهای مذهبی و فرزندان مسئولان است به این دلیل می باشد که دشمن برای این شهرها و فرزند علما و مسئولان وقت می گذارد لذا باید مراقب خدعه آنان بود.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: دشمن پس از شکست از انقلابیون و ایثارگران و شکست در ایجاد فتنه ها و توطئه ها، و شکست در ایجاد شکاف بین مردم و نظام در مسائل اقتصادی، هم اکنون تمرکز خود را بر مباحث فرهنگی و اجتماعی گذاشته و گمان می کند که در این راه موفق خواهد شد لذا وقت و سرمایه سنگینی گذاشته است.
وی با تمجید برپایی نشست مدیران شهرداری های کشور در قم، گفت: در برخی کشورهای پیشرفته مراکزی تخصصی علیه دستاوردهای جمهوری اسلامی کار می کنند؛ ما چند مرکز برای مقابله داریم؟ چه تعداد نشست های تخصصی برگزار کردیم؟
وی اظهارکرد: پیروزی جمهوری اسلامی ایران به دلیل این محقق شد که همه مردم پای کار آمده بودند ما هم باید به عملکرد آن زمان برگزدیم و تشکیل چنین جلساتی با موضوع فرهنگی اولویت اول کشور است.
دکتر عباسی گفت: ما در وزارت کشور و شهرداری ها و زیرمجموعه آن ها و همه دستگاه های فرهنگی مسئول هستیم و مردم توقع و انتظار به حق دارند تا ما در زمینه فرهنگی موفق عمل کنیم.
وی گفت: وزارت کشور وظیفه هماهنگی، هم افزایی و مشارکت دارد و به عنوان مرکز فرماندهی است و باید همه استعدادها هماهنگ شود زیرا در وضعیتی هستیم که دشمن منسجم و ما پراکنده کار می کنیم.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: شهرداری ها ظرفیت بزرگی دارند ؛ همه امکانات و اعتبار شهر به شهرداری می رود و باید مدیریت کنیم و خدمات به درستی به مردم ارائه شود.
وی بیان کرد: چند آسیب اجتماعی مهم مانند طلاق، کودکان کار و خیابان و معتادان متهاجر و سکونتگاه های غیررسمی باید دراولویت قرار گیرد.پایان پیام/