معاون رسانهای وزیر ارشاد درپاسخ به خبرنگارما: کیفیسازی رسانهها با جدیت دنبال میشود/۱۲ هزار نفر عضو سامانه جامع رسانهها
فاطمه سادات محمدی
آستان بهارستان ؛ معاون رسانهای و تبلیغات وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در سفر به قم در نشستی صمیمی با خبرنگاران قم اظهارداشت: کیفیسازی رسانهها با جدیت دنبال میشود.
به گزارش خبرنگار آستان بهارستان ؛ معاون رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی دراین نشست درپاسخ به سوال خبرنگارما درمورد اعطای مجوزهای گسترده رسانه نیز اظهارداشت: سیاست ما توسعه کیفی رسانهها است لذا در دو سال ونیم اخیر مجوز رسانهها یک عدد ثابتی است و جدیت داریم که مجوز بیاساس صادر نکنیم اما قانون با دریافت حداقلها دست هیات نظارت را برای صدور مجوز باز گذاشته است.
فرشاد مهدی پور درخصوص اختصاص مکانی به عنوان خانه خبرنگاران استان قم گفت: مسئولان استان و اداره کل ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات استان قم میتوانند یک محلی را برای خبرنگاران درنظر گیرند کمااینکه این اقدام در برخی استانها محقق شده است.
وی به حمایتهای صورت گرفته از سوی معاونت رسانه و تبلیغات وزارت ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: میزان یارانهای که در سال ۱۴۰۰ به استان قم اختصاص یافته دو میلیارد و۲۰۰ میلیون، سال ۱۴۰۱، یک میلیارد و۵۰۰ میلیون و سال جاری تاکنون دومیلیارد و۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی عنوان کرد: میزان آگهی دولتی توزیع شده دراستان قم درسال ۱۴۰۰، دو میلیارد، سال ۱۴۰۱، سه میلیارد و۸۰۰ میلیون و سال جاری تاکنون سه میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان بوده است.
۱۲ هزار نفر عضو سامانه جامع رسانههای کشور هستند
این مقام مسئول اظهارداشت: تعداد اعضای سامانه جامع رسانههای کشور در دو سال ونیم پیش دوهزار نفر بود که درسال جاری به ۱۲ هزار نفر رسیده و تعداد بیمهشدگان صندوق هنر در دو سال ونیم اخیر دو برابر شده است.
وی گفت: خبرنگاران عضو صندوق هنر که تاکنون مسکن دریافت نکردهاند از طریق این صندوق برای دریافت مسکن ملی معرفی میشوند اما در برخی استانها استاندار ورود پیدا کرده و خانه مطبوعات منابعی دریافت کردهاند و ساخت مسکن تسهیل پیدا کرده ما هم در راستای تسهیلات آماده همکاری هستیم.
معاون رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی بیان کرد: در کل کشور ۴۰۵ نفر و در استان قم هشت نفر از اصحاب رسانه واجد شرایط دریافت مسکن شناخته شده و برای دریافت مسکن ملی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه بیمه و یارانه پایگاههای خبری مانند روزنامه ضروری است، گفت: طبق آیین نامه سال ۹۵، مدیرمسئول پایگاههای خبری میتوانند تا پنج نفر را بیمه کنند و معافیت بیمه دارند این موضوع باید از سوی مسئولان اداره کل ارشاد قم حل شود اگر نشد به بنده ارجاع دهید.
وی عنوان کرد: سعی داریم رتبهبندی پایگاههای خبری را هر سال انجام دهیم و در دو سال ونیم اخیر دو بار رتبهبندی روزنامهها انجام شد و اقدام خوبی که دراین دوره انجام شد بیان شاخص ها بود تا روزنامهنگاران بتوانند با عمل به آن رتبه بالاتری را کسب کنند.
مهدی پور گفت: قم حائز شرایط خاصی است که امتیازات بسیاری را برای این استان بوجود آورده و بیش از ۵۰۰ رسانه دارای مجوز در قم فعالیت میکند.
اصحاب رسانه قم میتوانند دستاوردهای بینالمللی خوبی برای کشور داشته باشند
وی ادامه داد: به لحاظ وجود حوزه علمیه و دانشگاهها و موسسات متعدد در استان قم، نیازمند تلاش بیشتری از جانب فعالان رسانه قم هستیم زیرا بسیاری از فعالیتهای رسانهای در قم میتواند نتایج بینالمللی خوبی را برای کشور رقم بزند.
معاون رسانه و تبلیغات وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی درمورد برپایی دورههای آموزشی تکمیلی دراستانها گفت: برگزاری دورهها به میزان استقبال اصحاب رسانه برمیگردد.
وی گفت: برای پوشش خبری ایام اربعین توسط خبرنگاران قم، پیش از این مراسم بسته حمایتی مانند کارت خبرنگاری طراحی و از سوی استان به معاونت رسانهای ابلاغ شود تا همکاریهای لازم انجام شود.
وی درمورد پایین بودن تعرفه اخبار در خبرگزاریهای دولتی نیز گفت: ما دخالت در پرداخت حقوق خبرنگاران سازمانی نداریم اما شرایط فراهم شد تا آنان بتوانند از مزایای صندوق هنر استفاده کنند.
مهدی پور درپاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی براینکه چرا هدیه روز خبرنگار به همه خبرنگاران داده نشد؟ گفت: هدیه خبرنگاران به حدود ۹ هزار نفری که عضو سامانه جامع رسانههای کشور بودند پرداخت شد.پایان پیام/۱۱۰