راهاندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق جهش تولید
آستان بهارستان ؛ فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت با سرمایهای بیش از ۴۰هزار میلیارد ریال در دیماه ۱۳۹۹ آغاز شد و پس از گذشت پنج سال به همت متخصصان و سرمایهگذاران هفته آینده به بهرهبرداری خواهد رسید. با بهرهبرداری از فاز دوم این کارخانه برای ۱۰۰ نفر نیروی مستقیم مشغول کار می شوند.
وی اظهار داشت: حضور مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیتها و سرمایههای داخلی برای پیشرفت این پروژه جای تقدیر دارد. این اقدام یک گام بزرگ در مسیر تحقق شعار سال و واقعی سازی اهداف ملی است.
عباسپور در ادامه تاکید کرد: از آنجایی که در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت قرار است یک محصول واسطهای تولید شده و ماده اولیه کارخانههای تولیدکننده شمش آهن اسفنجی تامین شود، مشارکت صنایع و صاحبان صنایع با یکدیگر بسیار اهمیت پیدا میکند.
وی افزود: این مشارکتها و همکاریهای دوسویه منجر به افزایش بهرهوری، تولید محصولات با کیفیت برپایه دانش و توان داخلی و در نهایت جهش تولید میشود.
این نماینده مجلس در رابطه با سرمایهگذاری داخلی برای پیشبرد این پروژه گفت: کشورمان در یک شرایط سخت و تحریمی قرار دارد. تحریمها باعث کاهش حضور سرمایهگذاران خارجی در کشور شده، به همین دلیل بسیاری از پروژهها نیازمند حمایت و تامین مالی بخش خصوصی، بانکها و نهادهای دولتی هستند.
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: روش تامین مالی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت یکی از بهترین روشها برای این دوران است. هرچه روشهای تامین مالی گستردهتر شود، سرمایهگذاران فرصت بیشتری برای سرمایهگذاری پیدا کرده و تولیدکنندگان هم توان توسعه و تولید محصول و پروژههای بیشتر را پیدا میکنند.
وی با تاکید بر اینکه حضور رییس جمهور در آیین افتتاح کارخانه احیاء استیل فولاد بافت نشانه تقدیر و حمایت از بخش خصوصی است، گفت: حضور سرمایهگذاری و همکاری نهادهای مالی برای پیشرفت پروژههای این چنینی جای تقدیر و تشکر دارد. وقتی در شرایط کنونی یک واحد تولیدی با سرمایه و توان داخلی توسعه پیدا میکند بی شک باید مورد حمایت بیشتر دولت قرار گیرد.
عباسپور تصریح کرد: در استانهای محروم و یا همجوار با استانهای محروم، توسعه پروژههای تولیدی و سرمایهگذاریهای مولد بسیار مهم است. در این مناطق اشتغالزایی یک امر حیاتی به شمار میرود که نیازمند راهاندازی و توسعه پروژههای این چنینی است.
سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس عنوان کرد: «جهش تولید با مشارکت مردم» همان استفاده از تخصص، دانش و توان نیروی انسانی کشور است، وقتی فرصتهای این چنینی به وجود میآید، میتوان از متخصصان داخلی و توانمندیهای آنها بهرهمند شد. موضوع اشتغالزایی در کشور و محرومیت زدایی در استانهای محروم موضوعی است که در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید به صورت جدی پیگیری شود.
وی در پایان تاکید کرد: وقتی اشتغالزایی برنامهریزی شود، به خودی خود محرومیت زدایی هم در دستور کار قرار میگیرد. حضور نیروی انسانی در کارخانه احیاء استیل فولاد بافت علاوه بر ایجاد اشتغالزایی منجر به کاهش محرومیتها و حتی فقر خواهد شد که این موضوع بسیار ارزشمند است.