تفرقه و تخریب مقامات نظام، بهانه به دشمن دادن است

آستان بهارستان؛ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تخریب مقامات نظام از جمله رئیس جمهور را به معنای تخریب انقلاب و کشور عنوان کرد و گفت: انتقاد از مصاحبه رئیس جمهور در فضای رسانه، بهانه دادن به دشمن است و تغییر سیاستهای صدا و سیما ضروری به نظر میرسد.
احمد بیگدلی درباره تخریب رئیس جمهور که اخیرا برخی از مسوولان و صاحب تریبونها در دستور کار خود قرار دادند، گفت: اینکه برخی از این دوستان نسبت به رئیس جمهور توهین کرده و به وی مسائلی را نسبت میدهند، به این دلیل است که خود را صاحب این کشور میدانند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: البته مشکلات اقتصادی، اجتماعی، معیشتی و غیره در کشور وجود دارد ولی به رغم همه این مشکلات مردم پای کار هستند و مشکل از ما مسوولان و افراد صاحب تریبون و آنهایی است که خود را از مردم جدا کردند. چرا که عدهای در این کشور تصور میکنند فقط آنها برای ایران هزینه دادند و با برخی از مسوولان نظام متفاوت برخورد میکنند در حالی که همه ما زیر چتر جمهوری اسلامی ایران و تحت منویات رهبر معظم انقلاب هستیم.
تخریب رئیس جمهور به معنای تخریب، نظام، انقلاب و کشور است
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتقاد سازنده در هر مقامی دچار اشکال نیست، تصریح کرد: اما تخریب مسوولان به ویژه رئیسجمهور واینکه بخواهیم از این تخریب فرصت طلبی کنیم، به معنای تخریب کشور است. چرا که آقای پزشکیان با حداکثر قاطع آراء مردم، رئیس جمهور ایران شد و ایشان همراه با وزرای منتخب در حال انجام امور هستند. اما اینکه دکترپزشکیان یا هر فرد دیگری که در جایگاه ریاست جمهوری قرار دارد، به هردلیلی تخریب کنیم یعنی نظام، کشور و انقلاب را تخریب کردیم.
اگر من نماینده انتقادی از رئیس جمهور یا وزرای وی دارم، باید انتقاد و پیشنهاد خود را به وی یا وزیر مربوطه انتقال دهم ولی رسانهای کردن این موضوع جنبه تخریب دارد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید حرمت رئیس جمهور ایران حفظ شود، عنوان کرد: اگر من نماینده حرفی، پیشنهادی یا انتقادی از شیوه اجرایی کشور در حوزه تخصصی خود دارم، باید این موضوع را به صورت مستقیم به وزیر مربوطه انتقال دهم. نه اینکه در فضای مجازی یا در تریبونهای علیه دولت و رئیس جمهور اقدام به تخریب کنم.
وی با تاکید براینکه دشمن مترصد اختلاف کوچک در کشور است تا از آن بر علیه نظام، مردم و کشور استفاده کند، یادآور شد: ممکن است من نماینده انتقادهایی در برخی از موارد داشته باشم، ولی هیچ گاه در رسانه یا فضای مجازی مشکلات را بیان نمیکنم چرا که سبب رفع مشکلات نخواهد شد. بلکه باید با وزیر مربوطه یا معاونان وزیر مشکل را مطرح و بررسی کرد تا راهکاری برای حل آن در نظر گرفت.
مسوولانی که رئیس جمهور را در رسانه یا فضای مجازی تخریب میکنند به دنبال دیده شدن هستند
بیگدلی اضافه کرد: به نظرم افراد مسوولی که علیه رئیس جمهور در رسانه یا فضای مجازی سخنرانی میکنند، بیشتر به دنبال دیده شدن هستند. در حالی که این رویه خلاف نظر مردم است. به عبارتی در چند روز گذشته عدهای در رسانه و فضای مجازی از تخریب رئیس جمهور سخن میگویند، ولی مردم با نظر مخالف در فضای مجازی درباره این سخنان نظر میدهند.
صدا و سیما که با بودجه مردم تامین میشود نباید شخصی و میلی برنامه بسازد
این نماینده مجلس با اشاره به صدا و سیما به عنوان یکی از بخشهایی مهم در اطلاع رسانی کشور، عنوان کرد: صدا و سیما با بودجه ملی که همان مالیات مردم، نفت مردم و جیب مردم است، اداره میشود و قرار نیست صدا و سیما که با بودجه مردم اداره میشود، با میل و علاقه شخصی برنامه سازی کند.
وی بر ضرورت بی طرفی صدا و سیما به عنوان رسانه ملی تاکید کرد و گفت: صدا وسیما به این دلیل که رسانه ملی است، از مجموعه نهادهای ذیل دولت خارج شده تا شائبهای به عنوان طرفداری از دولت در آن ایجاد نشود که سیاست کاملا درستی است و حتی مجلس در انتخاب مسوولان و مدیران آن دخالتی ندارد.
بیگدلی با بیان اینکه همه ۹۰ میلیون ایرانی از صدا و سیما برای بیان نظرات و دیدگاههای خود سهم دارند، تصریح کرد: اینکه صدا و سیما از یک عده یا یک نفر خاص هر روز دعوت کند تا وی سخنانی که مورد نظر صدا و سیما است، بیان کند، در حقیقت اجحاف در حق سایر مردم کشور است. به این دلیل که باید فرصت سخن به طرفداران دولت و رئیس جمهور و سایر تحلیل گران همسو با دولت در رسانه ملی داده شود.
تولید محتوای صدا و سیما به نحوی است که سبب کاهش میزان اسقبال مردم و تغییر در سیاستهای آن ضروری است
این نماینده مجلس اضافه کرد: صدا و سیما پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، روند خوبی را در پیش گرفته بود ولی این سیاست را در هفتههای اخیر تغییر داده است.
وی با اشاره به سخنان یکی از نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی در رسانه ملی که در حوزه جاسوسی صحبت کرد و واکنش قوه قضائیه را در پی داشت، تصریح کرد: به نظرم در ذهن ایشان از سالها قبل این موضوع تحلیل و تفسیر شده بود ولی محلی برای بیان آنها نیافت که سبب شد سرانجام در صدا و سیما آن را بیان کند. در حالی که اگر همه احزاب سیاسی، فرصت حضور در رسانه ملی را پیدا کنند، چنین اتفاقهایی رخ نخواهد داد.
رسانه ملی باید در خدمت همه ۹۰ میلیون ایرانی باشد نه فقط یک قشر خاص
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رسانه ملی باید در خدمت همه ۹۰ میلیون ایرانی با دیدگاهها، خواستهها و نگرشهای متفاوت باشد. در حالی که اگر از میزان بازدید مردم از شبکههای صدا و سیما آماری انجام شود، قطعا رقم پایینی خواهد بود که نشان دهنده تغییر باور مردم به محتواهای تولیدی رسانه ملی است.
بیگدلی دلیل فاصله گرفتن مردم از صدا و سیما را در سیاستهای ۲ دهه اخیر رسانه ملی عنوان کرد و یادآور شد: بهتر است درباره میزان رضایت مردم از برنامههای صدا و سیما نظرسنجی شود و در صورت رضایت مردم، همین سیاستهای را ادامه دهند. اما در غیر این صورت تغییر سیاستهای آن ضروری به نظر میرسد.
انتقاد از مصاحبه رئیس جمهور در فضای رسانه، بهانه دادن به دشمن است
وی در ادامه سخنان خود، درباره نامه ۲۴ نماینده تهران علیه مصاحبه رئیس جمهور با خبرنگار آمریکایی گفت: حتی اگر انتقاد آنها درست باشد، باید به صورت حضوری یا در مکاتبه با رئیس جمهور این مسائل مطرح شود. در غیر این صورت باید این نمایندگان موضوع را با رئیس مجلس مطرح و دیدگاه و نظرات موافق یا مخالف درباره این مصاحبه را بیان کنند. اما مطرح کردن چنین مسائلی در فضای مجازی یا در رسانهها، بهانه دادن به دست دشمن است.