دیدار قالیباف با خانواده شهیدان طهرانچی، شادمانی و حاجیزاده

آستان بهارستان؛ رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با خانوادههای شهیدان محمدمهدی طهرانچی دانشمند هستهای، سپهبدعلی شادمانی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص) و سرلشکر امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، ضمن عرض تسلیت، با خانواده این شهدای والامقام گفتوگو کرد.
بامداد ۲۳ خرداد دشمن صهیونی با حمایت آمریکا، به ایران اسلامی تجاوز وحشیانه خود را آغاز کرد و مثل همیشه با استفاده از شگرد ترور، برخی از دانشمندان، فرماندهان نظامی و مردم کشورمان را به شهادت رساند؛ به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب – جمعه شب – در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و انشاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران جمعه شب (۲۳خرداد) و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق۳ را با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد. فرمانده معظم کل قوا در دومین پیام تلویزیونی تاکید کردند: ملت ایران در مقابل جنگ تحمیلی محکم میایستد همانگونه که در مقابل صلح تحمیلی نیز محکم خواهد ایستاد و این ملت در مقابل تحمیل، تسلیم هیچکس نخواهد شد.
بی پاسخ نماندن تجاوز صهیونیست ها و عدم تاب آوری آنها در مقابل پاسخ قاطع نیروهای مسلح کشورمان، سبب شد از میانه راه مقابله، عاجز و گنبد به اصلاح آهنیش بر سرش آوار شود و پس از ۱۲ روز جنگ تحمیلی، سرانجام با واسطه، تقاضای آتش بس را مطرح کند.
دانشمند هستهای شهید محمدمهدی طهرانچی یکی از شهدای جنگ ۱۲ روزه بود که از ۷ آبان ۱۳۹۷ تا زمان شهادت، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده داشت. همچنین ریاست دانشگاه شهید بهشتی، رئیس مرکز نشر دانشگاهی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، قائممقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، عضو هیات علمی پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی از دیگر سمت هایی بود که این شهید پیش از ریاست دانشگاه آزاد بر عهده داشت.
شهید طهرانچی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با پایه ۴۱ و استاد ممتاز دانشکده فیزیک و پژوهشکده لیزر و پلاسما دانشگاه شهید بهشتی بود که در حوزه فیزیک ماده چگال، نانوفیزیک و محاسبات کوانتومی فعالیت پژوهشی داشت.
همچنین سپهبد شهید علی شادمانی فرمانده شهید قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص) نیز از دیگر شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است. ایشان در ۳۰ شهریور ۱۳۴۱ در شهر حیران استان همدان متولد شد و در سال ۱۳۵۸ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در دفاع مقدس هشت ساله حضور فعال داشت و از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷ فرماندهی لشکر ۳۲ انصارالحسین بر عهده این شهید بود.
شهید شادمانی از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ معاون عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران بود و در فاصله سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ بهعنوان فرمانده لشکر ۳ نیروی مخصوص حمزه فعالیت میکرد. این شهید والامقام از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۲ فرماندهی قرارگاه نجف را برعهده گرفت و در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ بهعنوان رئیس اداره عملیات ستاد کل نیروهای مسلح فعالیت کرد.
شهید سپهبد شادمانی از ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵ معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح شد و در زمان شهادت فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء(ص) را بر عهده داشت.
سرانجام این شهید والامقام که بیش از ۴۰ سال از عمر خود را در راه دفاع از میهن صرف کرده بود در ۲۷ خردادماه در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، دچار مجروحیت شد و ۴ تیرماه به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
همچنین شهید سرلشکر امیرعلی حاجیزاده نیز یکی دیگر از شهدای ۱۲ روز مقاومت ایران اسلامی در برابر دشمن صهیونی بود که در ۹ اسفند سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. وی از سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در دوران جنگ تحمیلی، نقش پر رنگی در عملیات های مختلف داشت. شهید حاجی زاده در عملیاتهای مهمی در دوران جنگ تحمیلی از جمله عملیاتهای کربلای ۴، کربلای ۵، والفجر مقدماتی و والفجر ۸ حضور داشت و به ایفای نقش پرداخت.
پس از پایان جنگ تحمیلی، شهید حاجی زاده سنگر نبرد با دشمن را ترک نکرد و وارد حوزه موشکی شد و از شاگردان نزدیک شهید حسن تهرانیمقدم، پدر برنامه موشکی ایران، به شمار میرفت. از شهیدسرلشکر پاسدار امیر علی حاجیزاده نیز به عنوان یکی از معماران قدرت موشکی ایران یاد میشود که توسط ماشین ترور رژیم صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.