اخبار پوششی و تولیدی قماخبار عمومیاخبار مهمدسته‌بندی نشده

در پاسخ به خبرنگار ما: تخفیف ۴۰ تا ۷۰ درصدی آثار جامعه المصطفی به بازدیدکننده ها/تشریح برنامه‌ های جامعه المصطفی در هفته پژوهش/اجرای ۱۸ برنامه در هفته پژوهش

آستان بهارستان؛ نشست خبری هفته پژوهش، با حضور معاون پژوهش جامعه المصطفی، اعضای شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی هفته پژوهش در سازمان مرکزی جامعهالمصطفی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین مجید عبادی

معاون پژوهش جامعهالمصطفی، ظهر امروز در نشستی با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش، دستیابی به مرجعیت علمی را در گرو عملیاتی سازی برنامه های مختلف کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت دانست و خاطرنشان کرد: انعکاس و احیای رسانه ای ظرفیت ها و دستاوردهای پژوهشی، از برنامه های کوتاه مدت به شمار می رود.

وی، در ادامه، بر اهمیت هم افزایی در ارائه پژوهش ها و بهره گیری از قالب های مختلف اشاره کرد و ابراز داشت: برپایی نشست‌های علمی، برگزاری کارگاه و دوره های مهارت افزایی، از جمله قالب های مختلفی است که در کنار علم آموزی و کسب دانش پژوهش و تحقیق عملیاتی می شود.

معاون پژوهش جامعهالمصطفی، با تأکید بر اینکه با علم آموزی و دانش اندوزی صرف نمی تواند جایگاه علم نافع را برآورده ساخت، اظهار داشت: عملیاتی سازی و توسعه پژوهش های کاربردی و میدانی، سرلوحه کار پژوهش و چشم انداز جامعهالمصطفی برای رسیدن به مرجعیت علمی است.

وی ضمن تأکید بر جایگاه علوم اسلامی و علوم انسانی مبتنی بر مبانی اسلامی، خاطرنشان کرد: جامعهالمصطفی در هفته پژوهش با تمسک به شعار سال، مانع زدایی و پشتبانی را سرلوحه قرار داده و این مهم را ناظر به نیازهای پژوهشی ترسیم کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی در تشریح موانع درونی و بیرونی با تأکید بر اینکه اگر همتمان کوتاه باشد و برنامه متقنی برای مواجهه با مسائل نداشته باشیم، به آن افق های مدنظر دست نخواهیم یافت، اظهار داشت: تمام تلاش و همت خود را به کار گرفته ایم تا با همکاری و همراهی المصطفائیان بتوانیم یک هفته پژوهش در خور ترازی را رقم زنیم.

قلی زاده جامعه المصطفی

حمیدرضا قلی زاده

دبیر دائمی هفته پژوهش نیز در ادامه این نشست به اهم فعالیت های دبیرخانه دائمی هفته پژوهش اشاره کرد و ابراز داشت: تشکیل شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی با حضور معاونین پژوهشی المصطفی و راه اندازی کمیته های سه گانه برنامه ریزی، اجرایی و ارتباطات و اطلاع رسانی، از جمله راهبردها و برنامه‌های هفته پژوهش در سال جاری بوده است.

وی به برگزاری جلسات تخصصی از ابتدای سال جاری اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات منسجمی برای پویایی برنامه های هفته پژوهش برگزار و همچنین محتوای غنی مورد بررسی قرار گرفته است؛ سیاست گذاری، جهت دهی، برنامه ریزی، هدایت و حمایت و ساماندهی و ارزیابی شورای پژوهش از جمله رویکردهای دبیرخانه هفته پژوهش بوده است.

دبیر دائمی هفته پژوهش، با تأکید بر اینکه شعار امسال (پژوهش، مانع زدایی و پشتیبانی ها)، در حقیقت مبتنی بر شعار سال معاونت پژوهش و  برگرفته از شعار سال مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) است، خاطرنشان کرد: معرفی جامعهالمصطفی به عنوان چهره علمی، آموزشی و پژوهشی، مهم ترین رسالت دبیرخانه هفته پژوهش است که در قالب فعال سازی کمیته های سه گانه، این راهبردها مهم را دنبال می کند.

یکی از مهم ترین وظایف کمیته ارزیابی واکاوی دقیق فعالیت های پزوهشی است

وی، در ادامه، یکی از مهم ترین وظایف کمیته ارزیابی فعالیت های پژوهش را بررسی نقاط ضعف و قوت و واکاوی دقیق فعالیت های پزوهشی دانست و یادآور شد: از مهم ترین وظایف کمیته اجرایی، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای المصطفی است و کمیته اطلاع رسانی نیز ضمن تهیه ویژه نامه های تخصصی مسئولیت دعوت از اصحاب رسانه برای پوشش فراگیر مراسم افتتاحیه نمایشگاه را، که در مجتمع امام خمینی(قدس سره) برگزار می شود، بر عهده دارد.

دبیر دائمی هفته پژوهش از تصویب ۱۵۶ طرح و پیشنهاد در شورای سیاست گذاری خبر داد و یادآور شد: مراسم اختتامیه هفته پژوهش روز پنج شنبه ۲۵ آذرماه است و همزمان با تقدیر از غرفه داران برتر نمایشگاه برگزار خواهد شد.

وی اجلاسیه نکوداشت استادان و مدیران پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران برتر را از برنامه های المصطفی در هفته پژوهش دانست و اظهار داشت: در روزهای دوشنبه و چهارشنبه هفته پژوهش برنامه های نکوداشت برگزار خواهد شد و از شخصیت های علمی، فرهنگی و سیاسی دعوت به عمل خواهد آمد تا از نمایشگاه دستاوردهای پزوهشی المصطفی بازدید کنند.

دبیر دائمی هفته پژوهش المصطفی، با بیان اینکه مصاحبه‌های علمی و برنامه‌های این هفته در قالب ویژه نامه هفته پژوهش به صورت دیجیتال و نسخه مکتوب منتشر خواهد شد، اظهار داشت: حمایت و بهره گیری از همفکری  پژوهشگران و پیگیری ارزیابی و تحلیل فعالیت ها و انجام آموزش های لازم به کادر المصطفی، از دیگر رویکردهای هفته پژوهش المصطفی به شمار می رود.

حجت الاسلام نوبخت جامعه المصطفی

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی نوبخت

مسئول کمیته اجرایی دبیرخانه هفته پژوهش المصطفی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از اقدامات کمیته اجرایی، گفت: بیش از چهل مرکز از مراکز تابعه و پیوسته جامعهالمصطفی در این نمایشگاه حضور دارند و آثار پژوهشی خود را ارائه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در این دور از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی هفته پژوهش، غرفه اختصاصی ویژه بانوان و همچنین غرفه خاص ویژه نمایندگی های خارج از کشور المصطفی و مراکز پژوهشی که المصطفی در خارج از کشور دارد، برپا شده است.

وی با بیان اینکه یازده نشست و نقد کتاب در نمایشگاه المصطفی برگزار خواهد شد، گفت: مرکز بین المللی نشر المصطفی با بیش از چهارهزار اثر در ۴۲ زبان و موضوعات تخصصی غرفه مجزایی در این نمایشگاه داشته، دستاوردهای فاخر پژوهشگران برتر جامعه المصطفی را معرفی خواهد نمود.

حجت الاسلام والمسلمین نوبخت، در بخش پایانی سخنان خود، به رونمایی از ۱۲۰ اثر پژوهشی در فرایند برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی المصطفی اشاره کرد و گفت: این آثار به زبان های مختلف تدوین و منتشر شده است.

حجت الاسلام کربلایی جامعه المصطفی

حجت الاسلام والمسلمین کربلایی

دبیر کمیته محتوایی هفته پژوهش المصطفی نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: جلسات مختلفی توسط این کمیته تشکیل شده است و برنامه هایی که قرار است در هفته پژوهش برگزار شود، مورد بررسی قرار می گیرد و پس از رأی اعضا، به شورای پژوهش برای اجرا ارائه می شود.

وی اهمیت ارزیابی های پژوهشی بر ارتقای سطح علمی آثار را مورد تأکید قرار داد.

کاظم محسنی

مدیرکل امور پژوهشی جامعهالمصطفی هم در ادامه اظهارداشت: یکی از اهداف هفته پژوهش انعکاس مهمترین دستاوردهای پژوهش جامعه المصطفی است در بین دانشگاه های کشور و درعرصه بین الملل باید به صورت ویژه به آن نگاه کرد.

وی بیان کرد: موضوعات مهمی در جامعه المصطفی وجود دارد تولید آثار فاخر ، تالیف آثار فاخر به بیش از ۳۵ زبان و توزیع و نشر در اقصی نقاط دنیا از جمله آن است.

وی افزود: موضوعی که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بوده تقویت نهضت ترجمه است. نهضت ترجمه در جامعه المصطفی وجود دارد که آثار مهم حتی به زبان های خاص در آن ترجمه می شود.

محسنی اظهارداشت: کرسی های نظریه پردازی نقد و مناظره در شش حوزه در جامعه المصطفی وجود دارد.

وی بیان کرد: از اقدامات مهم دیگر نشریات است که ۹۰ نشریه در جامعه المصطفی وجود دارد؛ ۱۰ نشریه رتبه «ب» از وزارت علوم و دارد و یک نشریه بین المللی حیات طیبه هم دارد که به زبان انگلیسی منتشر می شود.

وی در پاسخ به خبرنگار ما گفت: آثار جامعه المصطفی در نمایشگاه با ۴۰ تا ۷۰ درصد تخفیف عرضه می شود.پایان پیام/۱۱۰

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا