مسئول دوره تربیت مربی خانواده سازمان تبلیغات اسلامی: سبک زندگی اسلامی بسیاری از معضلات جامعه را برطرف می کند
به گزارش خبرنگار آستان بهارستان؛ افتتاحیه دوره آموزشی «تربیت مربی خانواده»، روز چهارشنبه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین عزت زمانی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و با حضور اساتید و علما فعالان فرهنگی و اجتماعی در مجتمع فرهنگی نور برگزار شد.
مسئول دوره تربیت مربی خانواده سازمان تبلیغات اسلامی در این همایش اظهارداشت: سازمان تبلیغات به دلیل اهمیت مبحث خانواده و کاهش ناهنجاری هایی که هم اکنون در جامعه وجود دارد اقدام به برگزاری دوره های تربیت مربی خانواده کرده است.
حجت الاسلام محمد متقی فر افزود: ریشه بسیاری از آسیب هایی که در جامعه وجود دارد به خانواده برمی گردد و اگر بتوانیم سبک زندگی اسلامی را از طریق آموزش در خانواده ها نهادینه کنیم بسیاری از معضلات جامعه برطرف می شود.
وی با بیان اینکه تاکنون دو دوره آموزشی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شده، ادامه داد: دوره اول در مردادماه سال جاری با حضور ۱۰۸ طلبه خانم و آقا از ۲۰ استان کشور برگزار شد و شرکت کننده ها ابتدا در دوره حضوری چهار روزه شرکت کردند و سپس آموزش ها را به صورت مجازی فراگرفتند.
وی افزود: دومین دوره آموزشی در آذرماه سال جاری آغاز شد و شرکت کننده ها یک دوره سه روزه حضوری در ۲۷ ساعت را فراگرفتند و ادامه دوره به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
مسئول دوره تربیت مربی خانواده سازمان تبلیغات اسلامی بیان کرد: خانواده یک مفهوم جامعی است و سه رکن شامل زن، مرد و فرزند را در برمی گیرد لذا دوره های آموزشی در سرفصل های مختلف برپا می شود.
سرفصل های دوره تربیت مربی خانواده:
مسئول دوره تربیت مربی خانواده سازمان تبلیغات اسلامی به سرفصل های دوره تربیت مربی خانواده اشاره کرد و گفت: ازدواج، روابط زوجین، فرزندآوری، فرزندپروری، مسائل حول محور خانواده و آسیب های آن مانند اعتیاد، خیانت و آسیب های فضای مجازی در دوره تریبت خانواده آموزش داده می شود.
وی توضیح داد: این دوره آموزشی ۱۳۰ ساعت است که ۲۰ ساعت مجازی و ۲۷ ساعت حضوری را شامل می شود و مابقی به صورت مجازی طی خواهد شد.
وی گفت: در پایان دو دوره آموزشی، مراسم اختتامیه در مشهد مقدس برگزار می شود و شرکت کننده ها گواهی پایان دوره را دریافت می کنند.
متقی فر اظهارکرد: هدف ما از برپایی دوره تربیت مربی خانواده، تربیت یکسری مربی توانمند است که بتوانند پس از فراگیری آموزش های لازم در میان جامعه رفته و آموزش ها را به صورت عملی پیاده و به خانواده ها منتقل کنند و با برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی بتوانند از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی بکاهند.پایان پیام/۱۱۰