اخبار پوششی و تولیدی قماخبار قماخبار مهم

در دیدار مردمی رئیس جمهور در قم چه گذشت؟ نگذارید بگویند دولت شیر بی یال و کوپال است

خبرنگار: فاطمه سادات محمدی

به گزارش خبرنگار آستان بهارستان؛ دیدار رئیس جمهوری ساعت ۱۵ بعد از ظهر با حضور نخبگان علما و خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم و حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی آغاز شد.

پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و قرائت قرآن بخشی از صحبت های مقام معظم رهبری در مورد حماسه ۹ دی ماه و شهید سردار سلیمانی در مورد ولایت پخش شد.

سپس شش نفر از نمایندگانی از گروه های مختلف در چهار دقیقه به نمایندگی از مردم قم نکاتی را بیان کردند.

نگذارید بگویند دولت شیر بی یال و کوپال است

ابتدا حجت الاسلام سید علیرضا تکیه ای که رئیس هماهنگی ستادهای انتخاباتی آیت الله رئیسی بود به سخنرانی پرداخت.
وی گفت: امام راحل می گفتند من به قم افتخار می کنم و مقام معظم رهبری همواره از قم گفته اند.

وی با تاکید بر گسترش زیرساخت حوزه علمیه اظهارداشت: اگر دولت همچون ملت سهم امامش را بپردازد گسترش زیرساخت ها ممکن می شود.

حجت الاسلام تکیه ای بیان کرد: اطراف مسجد مقدس جمکران می تواند تبدیل به قطب دوم برای حوزه علمیه شود. قم با وجود حوزه های علمیه و وجود علما و فضلا فرااستانی و دارالمومنین و نیازمند توجه بیشتر است.

وی گفت: ما از مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه گرفتیم که قم باید تراز انقلاب اسلامی باشد اما این امر نیازمند تکریم زائران است. آبروی قم را در بحث زیارت بخرید.

وی با بیان اینکه رویکرد شما مبارزه با فساد است. گفت: صیانت از ارزش های اسلامی مطالبه عمومی است. ما از شما می خواهیم بیشتر به مراسم های مهم مذهبی مانند عاشورا، اربعین، غدیر و اعتکاف عنایت کنید و به جامعه اسلامی آرامش ببخشید.

مسئول ستاد اعتکاف استان قم در پایان خبر داد: اعتکاف رجبیه امسال در ایران و خارج از کشور با رعایت پروتکل ها انجام می شود.

وی از رئیس جمهور خواست تا صنایع فرهنگی را در قم گسترش دهد و ادامه داد: در ایام فاطمیه به سه استان یزد، کرمان و خراسان رضوی رفتم. مدیران سه استان از تغییر نکردن مدیران غیرجهادی و غیرکارآمد نگران بودند. آنان از ما خواستند به شما بگوییم به نحوی نشود که بگویند دولت شیر بی یال و کوپتال است.

وی گفت: افرادی که در ستادهای انتخاباتی شما تمام قامت ایستاده بودند تقاضا دارند که آنان  را با کارشناسی برای نیازهای نظام به کار بگیرید و هر گاه نیاز داشتید ما را به خط کنید.

***

به وضعیت درمانی خانواده های شهدا و ایثارگران رسیدگی کنید

خانم سارا سادات رباط جزی روانشناس و دختر شهید دفاع مقدس(سید محمد) و همسر شهید سعید سامانلو به عنوان نفر دوم به سخنرانی پرداخت.

وی به نمایندگی از جامعه ایثارگران و زنان و آسیب های اجتماعی آنان گفت: یکی از خواسته های خانواده شهدا وضعیت درمانی آنان است بیمه و مراکز طرف قرار داد تعرفه های دندان و چشم پرزشکی کم است و تعرفه بیمه شامل ما نمی شود.

وی گفت: مرکز درمانی که با خانواده شهدا قرارداد داشته باشد بسیار کم است و آنان در سختی هستند.

در سال های اخیر گذشته فیش حقوقی خانواده های شهدا کاهش پیدا کرده و خانواده شهدا و ایثارگران به دلیل آسیب های زیاد روحی که متحمل شده اند درگیر آسیب هایی شدند و هیچ امکانات فرهنگی و تفریحی ندارند.

وی گفت: مجرد سالمندی یکی از چالش های مهم قم است که دلیل اصلی آن نداشتن اشتغال است.

وی ادامه داد: آمار طلاق در استان قم بالاست و خدمات مشاوره و روانشناسی تحت بیمه نیستند مراجعه کننده کم است
زنان مطلقه و بدسرپرست و بی سرپرست نیازمند آموزش و محیط تفریحی مناسب و اشتغال هستند.

***

رتبه بندی معلمان در کشور اجرایی شود

احمد دل آذر برادر شهید و معلم بازنشسته نیز در ادامه اظهارداشت: معلم زیاد است اما زیادی نیست و از آیت الله رئیسی خواست تا نظام رتبه بندی معلمان در کشور اجرایی شود.

***

حقوق کارگر باید حداقل  ۱۲ میلیون تومان باشد

رئیس هیات مدیره کارخانه لینا با سه کارخانه فعال و هزار و ۱۰۰ نیرو و سه کارخانه در حال ساخت در ادامه اظهارداشت: اگر از ما حمایت کنند ما با احداث کارخانه هایمان نیروهای استخدامی را به سه برابر می رسانیم.

سعید یوسف زاده افزود: حقوق مصوب وزارت کار برای کارگران بسیار پایین است و کفاف مخارج زندگی آنان را نمی دهد و میزان حقوق کارگر حداقل باید ۱۲ میلیون تومان باشد.

وی بیان کرد: اعتماد بزرگترین سرمایه هر نظامی است اما بخشنامه ها همدیگر را نقض می کند و تولیدکننده ها را درگیر مشکلات لاینحل می کند.

یوسف زاده ادامه داد: به عنوان مثال طبق بخشنامه ها ما واردات ماشین آلات داشتیم اما زمان تحویل کالا بانک عامل از ما طلب مابه التفاوت ارز کرده و با اینکه دادگاه حکم به علیه بانک مرکزی داده است اما بانک حکم دادگاه را قبول نکرده و ما متحمل هزینه های زیاد شدیم و کالاهای داخل گمرک در حال فاسد شدن است.

وی بیان کرد: مشکل دیگر این است که دی ماه سال ۹۸ از سامانه نیما ارز خریدیم و تاکنون بیش از ۱۵ درصد خسارت پرداخت کردیم که ۴۰۰ شرکت هم اکنون این مشکل ما را دارند و تولیدکننده ها در این ایام با دل خود کار می کنند.

***
در ادامه به عنوان میان برنامه سید محمد رضا برقعی از شاعران آیینی قم به شعرسرایی پرداخت و در پایان کتابی از خود را تقدیم رئیس جمهور کرد.

***

زمینی را به پارک علم و فناوری اختصاص دهید

سپس مدیرعامل شرکت دانش بنیان آفاق مستقر در پارک علم و فناوری استان قم نیز اظهارداشت: زیست بوم قم ۲۵۰ نوع واحد فناور دارد و قم در حوزه زیست محیطی جایگاه ششم را در کشور دارد.

نادری زاد افزود: یکی از مشکلات ما مکان شرکت های علم و فناوری است یک پارک کوچک و محدود در منطقه پردیسان داریم.
وی گفت: سال ۹۶ زمینی اختصاص دادند اما بودجه ای اختصاص پیدا نکرد و اقدامی نشد.

نادری اظهارکرد: می دانیم وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست اما زمینی سال ۹۶ کنار مجموعه مهر و ماه اختصاص داده بودند و بودجه چهارمیلیاردی اختصاص دادند اما به شرکت شهرک های صنعتی دادند.

وی گفت: حدود ۱۵ سال است که حتی یک شرکت هم نتوانسته آنجا مستقر شود. ما از شما می خواهیم این زمین را به پارک علم و فناوری اختصاص دهید و اجازه ندهید بی استفاده بماند.

***

حق آبه قمی ها از رودخانه قره چای داده نمی شود

نماینده دانشجویان و جوانان اظهارداشت: اگر قصد دارید عالمانه دستگاه عریض و طویل دولت را ساماندهی کنید باید به سوالات متعدد را به نخبگان هر بخش بدهید تا پاسخ علمی برای آن ارائه شود.

محمد حسین ابراهیمی خطاب به رئیس جمهور ادامه داد: زمانی فرمودید ۲۰ هزار سوال فقهی بدون پاسخ مانده اما تاکنون هیچ کس این سوال ها را ندیده است. باید دولت همه سوال ها را در حوزه و دانشگاه جمع آوری و مطرح کند و پاسخ علمی بگیرد تا کارها به صورت علمی پیش رود.

می خواهیم پاسخگوی جهان باشیم اما برخی سوال ها مسائلی مطرح است که آینده روشنی را نمی توان برای آن تصور کرد.

تا چه زمانی باید نهاده های دامی را وارد کنیم؟

وی در بخش کشاورزی گفت: تا چه زمانی باید نهاده های دامی را وارد کنیم که مستقیم به اقلام خوراکی ما برمی گردد؟. و چرا نباید خرید تضمینی داشته باشیم؟

وی گفت: در مجتمع معصوم آباد قم از ۱۰۰ دامداری ۱۰ دامداری فعال است زیرا آب ندارند.

ایراهیمی بیان کرد: حق آبه قمی ها از رودخانه قره چای داده نمی شود و در حق کشاورزان و صنعت کشاورزی قم ظلم می شود.

وی ادامه داد: اسناد بیانگر این است که این رودخانه برای قم است اما اینجا عدالت اجتماعی و حقوق عامه مردم قم پایمال شده است. باید مراقب باشید قم اصفهان دیگری نشود.

نماینده دانشجویان در دیدار با رئیس جمهور تاکید کرد: کارخانه های آب بر مانند فولاد باید در چابهار احداث شود نه در اصفهان و قم.

وی خبرداد: در جاده قم دلیجان شهرک صنعتی نیزار و کارخانه فولاد بزرگ در حال ساخت است. حتی گازکشی های کارخانه به اتمام رسیده است.؛ در صورتی که قم هم مانند اصفهان از کم آبی در رنج است.

***

زمین در اختیار خیرین قرار دهید

نماینده خیرین قم نیز در ادامه اظهارداشت: ۵۰ درصد کل فضاهای آموزشی قم توسط خیرین ساخته شده است.

اعلایی ادامه داد: مجمع خیرین مدرسه ساز قم با دو مشکل زمین و مجوزها برای ساخت مدارس در قم مواجه هستند. اگر برداشته شود سرعت بیشتری در ساخت و ساز خواهیم داشت.

همه دستگاه ها را مامور کنید که از ظرفیت خیرین قم استفاده کنند. اگر زمین دراختیار مجمع خیرین مدرسه ساز قرار دهید مدرسه تحویل می گیرید.پایان پیام/۱۱۰

منبع: ۱۹دی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا