پیمانهای پولی دوجانبه به سلطه دلار بر اقتصاد کشور پایان می دهد
آستان بهارستان؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: ما باید در حوزه سیاست خارجی، امضای پیمانهای پولی دوجانبه را به طور جدی در دستورکار قرار دهیم و با حرکت به این سمت بر سلطه دلار بر اقتصاد کشور پایان دهیم.
محمد صفایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین کار برای کاهش و مهار تورم در کشور ایجاد رونق در حوزه تولید است.
وی افزود: برای این منظور باید نقدینگی سرگردان موجود در جامعه به جای هدایت به سمت سفتهبازیها، در بازارهای مسکن، سکه، دلار و خودرو به سمت تولید هدایت شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، اظهار کرد: تصویب قانون مالیات بر عایدی سرمایه و اجرای آن خواهد توانست تا حدود زیادی این منظور که هدایت نقدینگی است را از سفتهبازیها به سمت تولید هدایت کند و جلوی سوداگریها در جامعه را بگیرد.
صفایی با تأکید بر لزوم توجه دولت به حوزه اشتغال، خاطرنشان کرد: در تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ تصویب شده بود که دولت باید ۴۶۸ هزار میلیارد تومان اعتبار به حوزه اشتغال تخصیص دهد که از این مقدار تنها دو هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده بود.
وی افزود: رشد تولید رابطه مستقیم با کاهش تورم دارد و وقتی ما مشکل اشتغال و تولید را حل کنیم، جوانان خودشان ازدواج میکنند و مسکن خود را هم یا میسازند و یا میخرند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، اظهار کرد: وقتی ما در تابستان برق و در زمستان نیز گاز صنایع را قطع میکنیم، طبیعتاً با این کار هزینه تولید را بالا میبریم، نباید باعث نشویم با افزایش هزینه تولید، تورم در جامعه افزایش یابد.
صفایی خاطرنشان کرد: ما باید در حوزه سیاست خارجی، امضای پیمانهای پولی دوجانبه را به طور جدی در دستورکار قرار دهیم و با حرکت به این سمت بر سلطه دلار بر اقتصاد کشور پایان دهیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: امروز کشورهای شرق آسیا و حتی کشورهای اروپایی و آمریکایی لاتین نیز امضای پیمانهای پولی دوجانبه برای کاهش تأثیرپذیری اقتصادشان از دلار را در دستورکار قرار دادهاند که این موضوع را به طور جدی دنبال میکنند.پایان پیام/۱۱۰